top of page
NP_Contact_ISA.jpg

And what if I were offering you a moment of delicious confusion. If you would accept one tiny little minute to forget everything around you and to enjoy the startling world in front of you?

Van 2002 tot 2006 doorliep Nathalie het curriculum van de afstudeerrichting Juweelontwerp aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Daarna volgde ze een tweejarige master-na-master aan The Royal College of Art in Londen. Ze nam deel aan binnen- en buitenlandse tentoonstellingen en haar werk werd verschillende keren genomineerd en bekroond.

 

Ethisch en duurzaam omgaan met grondstoffen en edelstenen is voor Nathalie essentieel. Als grondstoffen worden gezuiverde metalen gebruikt. De natuurlijke edelstenen zijn op een ethisch verantwoorde manier bewerkt en komen uit conflictvrije gebieden.

 

Bij het ontwerpen van juwelen vertrekt Nathalie vaak van het materiaal of van een bepaalde techniek. Doordat uit die twee onuitputtelijke bronnen steeds nieuwe ideeën opborrelen, blijft ze gefascineerd  en ervaart ze het maken van juwelen als een voorrecht. 

bottom of page